پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

اسماعیل هنیه در تماس تلفنی با پزشکیان: از ایفای نقش ایران در حمایت از آرمان فلسطین قدردانی می‌کنیم

اسماعیل هنیه در تماس تلفنی با پزشکیان: از ایفای نقش ایران در حمایت از آرمان فلسطین قدردانی می‌کنیم رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس عصر امروز (یکشنبه) در تماس تلفنی با رئیس جمهور منتخب کشورمان از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از آرمان فلسطین قدردانی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۷ - ۲۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 14
کد خبر: ۲۴۹۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس با «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور منتخب ایران تلفنی گفتگو کرد.

هنیه در این تماس تلفنی گفت: از ایفای نقش ایران در حمایت از آرمان فلسطین قدردانی می‌کنیم و خواهان تلاش‌های سیاسی و دیپلماتیک بیشتر برای پایان دادن به تجاوزات اسرائیل هستیم.

وی در خصوص مذاکرات غیرمستقیم آتش‌بس با رژیم صهیونیستی نیز گفت: مقاومت در مذاکرات تبادل اسرا انعطاف نشان داده، اما نتانیاهو با ارتکاب جنایت علیه غیرنظامیان پاسخ داده است.

پزشکیان نیز در این گفت وگوی تلفنی تأکید کرد: هرگز ملت فلسطین را در این شرایط دشوار تنها نخواهیم گذاشت.

جنبش حماس نیز در این ارتباط اعلام کرد که هنیه در این تماس تلفنی، تحولات سیاسی و میدانی مربوط به نسل‌کُشی فلسطینیان توسط رژیم صهیونیستی در نوار غزه را بررسی کرد.

هنیه گفت: نتانیاهو در سخنان اخیر خود شروط جدیدی را ارائه کرد که در متون طرح‌های پیشنهادی، ذکر نشده و این بیانگر تمایل وی برای تداوم تجاوزات است. هنیه پیشتر نیز در پیامی برگزاری موفق انتخابات ریاست جمهوری و پیروزی پزشکیان در این انتخابات را تبریک گفته بود.

وی در پیام خود تأکید کرد: ملت فلسطین به توانمندی‌های شما در زمینه خدمت به ایران و پشت سر گذاشتن همه چالش ها، دشواری‌ها و گام نهادن در راه وحدت امت اسلامی در مقابل دشمن آن و نیز کمک به مساله فلسطین به عنوان مساله اصلی جهان اسلام اطمینان دارد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار